Archieven

Geen archieven om te tonen.

Categorieën

  • Geen categorieën

Over ons

Passie voor 
tuinbouw

Den Hofmeester is ontstaan vanuit een onveranderlijke passie voor de tuinbouwsector. Deze liefde voor het vak was bij zaakvoerder Huug al van kinds af aan aanwezig. Als 10-jarige legde hij zijn eerste tuin immers al aan, achter in de tuin van zijn ouders. Dat talent voor het aanleggen van mooie tuinen, resulteerde erin dat hij vandaag al ruim 16 jaar met een enthousiast team werkt in zijn bedrijf. En bij Den Hofmeester is het team minstens even belangrijk als de meester!

Den hofmeester realisatie

Onze aanpak

Vrouw maakt tuin-tekening op tablet

Uniek tuinontwerp 
op maat

Contacteert u ons via mail of telefonisch met uw plannen voor een tuin of aanpassing, dan komen we eerst een kijkje ter plaatse nemen. We analyseren uw huidige situatie grondig en halen in een volgende afspraak ook onze tuinarchitect erbij. Deze maakt een uniek tuinontwerp op maat, dat perfect bij uw woning en wensen past.

Realiseren totaalprojecten

Uitvoering van 
uw totaalproject

Aansluitend kunt u van ons een gedetailleerde en vrijblijvende offerte verwachten, die we samen met u overlopen. Dankzij onze jarenlange ervaring herkennen wij eventuele moeilijkheden al in een vroeg stadium, waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij de uitvoering van uw totaalproject. Onze deskundigen nemen al uw tuinzorgen weg!